Posts Tagged “ps3”

Här är den nya trailern på Rockstar’s kommande spel, LA Noire. Spelet kommer att släppas nästa år till Playstation 3 och Xbox 360. Som vanligt i Rockstar’s trailers så bjuds det på trevligt ögongodis som kommer göra er super glada.

Jag känner att detta kan bli ett köp när det väl släpps nästa år, för det ser verkligen lovande ut. Förhoppningsvis så blir detta också ännu ett toppspel för Rockstar’s räkning. Förresten är det bara jag eller är ansiktsanimationerna på karaktärerna i trailern de snyggaste som ni någonsin har sett? Herregud!

Etiketter:, , , , , , , , ,

Comments 5 Kommentarer »

I brist på annat skit att skriva just nu så tänker jag påpeka för er att en PixelJunk Monsters uppföljare kan komma i framtiden. I 3D.

Q-Games’ Dylan Cuthbert nämnde nyligen på Tokyo Game Show att en uppföljare till  det lilla castle defense kan komma i framtiden. Detta skulle vara ganska långt in i framtiden enligt honom, i en form av ”series 2″ som Q-games föreställer sig, där alla titlar är i 3D istället för 2D som deras tidigare spel varit.

PixelJunk är ju trevligt, så varför inte ha lite till? För er som inte tidigare spelat eller prövat Monsters eller något annat spel i PixelJunk så föreslår jag att ni gör det. Det är utan tvekan något av det bästa ni kan hitta på PSN just nu. Trevligheter. Nu tillbaka till nyhetstorkan! Hurrah!

PixelJunk Monsters sequel being considered — in 3D [destructoid.com]

Etiketter:, , , , , , , , ,

Comments Inga kommentarer »

Alla är ledsna.

LittleBigPlanet 2 blir försenat till Januari 2011.

Djup sorg.

Alla är ledsna.

Jag har ju fortfarande tillgång till betan ett tag framöver, men detta gör mig ändå väldigt sorgsen inombords. Jag känner verkligen för alla er som inte ännu spelat spelet och blivit frälsta! Djup sorg små barn… djup sorg. Gråt floder mina vänner! *går och spelar LittleBigPlanet 2*

Important news regarding the release date of LittleBigPlanet 2 [littlebigplanet.com]

Etiketter:, , , , , , , ,

Comments Inga kommentarer »

Från PAX kommer här nu en liten trailer på kommande Portal 2′s co-op mode. Det är en förlängd trailer (ungefär 2 minuter lång) av den som visades tidigare för inte allt för länge sedan. Och vad kan man egentligen säga? Det ser minst sagt trevligt ut, men det kan ni säkert räkna ut för er själva. Ta en titt själva och bli lyckliga!

Portal 2 är beräknat att släppas någon gång under 2011 på Playstation 3, Xbox 360, PC och MAC. Förhoppningsvis är det förr än senare, men som vanligt när det gäller Valve kommer vi att få det när det är färdigt.

Extended Portal 2 co-op vid doesn’t make us want to die [destructoid.com]

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

Comments 3 Kommentarer »