Posts Tagged “Zelda”

Jag tar för givet att alla här redan har sett den senaste trailern till det kommande Zelda-spelet, Skyward Sword. Om ni inte har gjort det så finns videon precis här ovan för er njutnings skull. Vi spelade Skyward Sword demot på Gamescom förra året, och för er som minns så älskade jag det över allt annat på mässan och jag är nu helt säker på att det kommer att bli fantastiskt. Trailern, tycker jag, visar spelet från en väldigt bra sida, men det finns någonting gömt i den.

Spelar man trailern baklänges så kommer den trevliga melodin från videon nämligen inte bara att bli någon oigenkännligt. Den blir istället till något familjärt som jag tror att alla kommer att upptäcka så snart ni hör den. Jag tyckte i alla fall att det var rätt så trevligt. Vad tycker ni?

The Legend of Zelda: Skyward Sword – GDC 2011 trailer music in reverse by rawmeatcowboy

Etiketter:, , , , , , , , ,

Comments 1 Kommentar »

Kotaku har fått sina händer på en fin samling klipp från uppkommande spel till Nintendo 3DS, som ju nu har ett pris och datum i Japan. Jag ser bland annat… Street Fighter, Mario Kart, Kid Icarus, Metal Gear Solid, Resident Evil, Animal Crossing, Star Fox och Ocarina of Time. Att påstå att konsolen ser ut att få en bra start är ett understatement, detta ser fantastiskt ut. Dessutom så ser ju Metal Gear Solid, Street Fighter och Resident Evil läskigt snygga ut, och på den lilla skärmen så är det verkligen ingen överdrift att påstå att bildkvalitéen liknar den vi ser på Xbox 360 och PlayStation 3.

Kolla in videon här nedan:

Watch Almost Every 3DS Game In Action [kotaku.com]

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

Comments Inga kommentarer »

Nu är det dags för lite högkvalitativ creepypasta. För ett par dagar sedan postade en användare på 4chan en lång historia om ett begagnat exemplar av The Legend of Zelda: Majora’s Mask, som saker och ting inte var helt rätt med. Det rör sig ju tyvärr bara om ett hack, och inget verkligt hemsökt spel, men… Det är en välskriven historia, som jag kan rekommendera för alla. Killen som skrev den har även laddat upp tre filmer som visar precis vad som försigår i spelet. Historian kan ni läsa här, filmerna finns efter hoppet.

Läs resten av inlägget »

Etiketter:, , , , , , , , ,

Comments 6 Kommentarer »

Om ni inte visste det sedan innan trots att det har nämnts här innan så kan jag berätta det igen; Kön till Zelda Skyward Sword var ganska lång. Detta var inte ens då det var som mest folk som köade, och här var kön trots allt beräknad att ta 5 timmar. Lukas och jag lyckades andra dagen ta oss dit snabbt och var därför bara tvungna att köa i lite mer än 1 och en halv timme, men det var bara med tur.

Hur länge hade ni själva köat för Zelda: Skyward Sword? Eller något annat spel ni verkligen hade velat pröva? Det är intressant fråga som verkligen kräver svar. Berätta gärna själva hur länge ni hade köat och för vilket spel. Lukas och jag är nöjda dock, för till skillnad från er så fick vi spela Zelda! *ondskefullt skratt*

Etiketter:, , , , , , , , , , , , , ,

Comments Inga kommentarer »